Örömödre tehetsz

Eljött az Idő
MOST eltűnik a kérdés, hogy "csak ma" gyakorolsz-e

figure

Kedves Látogató!

Kokenszki-Mike Kata vagyok, szeretettel köszöntelek.

(Navigációs segítség - ha a fejlécben a menüpontok nem jelennek meg, innen is eléred őket:
 
Mi a KIT?  / Mi történik az órán? / ÚTon tartó / Inspiráció / 
Bejelentkezés / Rólam
)

Kriston Intim Torna Módszerrel, Kriston Andrea rendkívül hatékony metódusával tartok csoportos és egyéni alaptanfolyamokat 2009 óta. Többnyire nőknek.
Trénerként vállaltam, vállalom, hogy a KIT Módszer új elemeit folyamatosan elsajátítom és a legújabb ismeretekkel rendelkezem a Módszer oktatása kapcsán.

Szeretném, ha látnád, hogy nem vagy egyedül az eljövendő intim tornás kalandhullámaid közepette.
Szívesen segítek a tanulásban, ha eljössz :-)

Jelenlegi szívügyem az alaptréningek mellett a Kriston Gyakorló óra, azaz a közös gyakorlás. Kulcs lehet az úton maradáshoz, nagyon nagy segítség a friss tudás elmélyítéséhez. Megtámasztja a szokássá tétel periódusát.

Persze nem feltétele a fejlődésnek, hiszen magabiztos otthoni gyakorló leszel, ha az alaptanfolyamon részt veszel. De: igencsak örömteli kiegészítője, töltőpontja lehet ez az óra a hétnek.

Kezdjük azonban az elején, egyáltalán mi is maga a Kriston Intim Torna módszere és miért is lehet rá szükség, kinek való?

A KRISTON INTIM TORNA®
egy nagyon hatékony
testtudat-fejlesztő tréning.


Magyar módszer, melynek kidolgozója Kriston Andrea.

A testi és lelki önismeret mélyítésén és a mindennap végezhető, gátizmokat érintő specifikus gyakorlatok elsajátításán kívül hangsúlyt fektet a mindennapi szokások megfigyelésére, így egészségvédő, egészségnevelő program is.

Az észrevett szervkárosító, szerv működését gyengítő szokások folytatása helyett lehetőséget teremt a változtatásra, szervvédő mozzanatokat javasol.

---------------------------------------

Az ’intimtorna’ Kriston Andrea által megalkotott kifejezés, melyet a Módszer kidolgozója a KRISTON névvel kiegészítve alkalmaz 2004 óta.

A "KRISTON INTIM TORNA®, intim torna®" védjegyoltalom alatt álló megjelölések.

---------------------------------------

 • A KIT Módszert bármilyen életkorban, könnyedén, biztonságosan tudja bárki elsajátítani – feltéve, hogy működőképes ideg-izom kapcsolattal rendelkezik.
 • A tréninghez semmilyen testüregbe helyezett eszközt nem alkalmazunk.
 • A foglalkozásokon nem készülhet hang és képi felvétel, csak a KIT Módszer kidolgozójának engedélyével.
 • A KIT tanfolyamon részt vett hallgatók a tanfolyam végén egy Kriston Andrea által készített hanganyagot kapnak az otthoni gyakorlás elősegítésére CD vagy mp3 file formátumban.

---------------------------------------

Bővebben

 

A tréning anyagának megismerése, elsajátítása kb. 12 órát vesz igénybe, de maga a program életre szól. Lehetőség arra, hogy változtass azon, ami nem tetszik, arra, hogy tegyél magadért.

A módszer kidolgozottsága elkerülhetetlenné teszi, hogy a tréning végére otthon magad is helyesen tudd végezni a gyakorlatokat - de természetesen változást csak akkor fogsz tapasztalni, ha rendszeresen végzed is azokat, és figyelsz a szokásaidra. Ekkor a fejlődés elkerülhetetlen.

 

Az alaptétel: amelyik izmot dolgoztatod, az fejlődni fog,
melyiket nem, az is, csak visszafelé.

 

Hogy kinek ajánlható? Nőknek, férfiaknak, gyerekeknek egyaránt, azaz kortól függetlenül. Leginkább mindenkinek, akinek gátja van, illetve pontosabban mindenkinek, akinek mozgatható záróizma van a gáton.

***

Elkezdhető megelőzésként, a jelenlegi állapot fenntartása érdekében, végezhető azért, hogy nagyobb testi tudatosság elérésével irányíthatóbb, ügyesebb, legyen a rejtett izomzat, tünet esetén a gyakorlás célja lehet annak enyhítése vagy megszüntetése.

***

Ha már műtétre volt szükség, a rehabilitációnak is nagyon hatékony eszköze, ha a szerveid működését szeretnéd hatékonyabbá tenni (székrekedés, görcsös menstruáció, megfoganni vágysz, gyulladásra való hajlam, visszértágulatok, aranyér, süllyedések…), akkor is látványos eredményeket érhetsz el.

***

A figyelem irányítása, új idegpálya-kapcsolatok kiépítése következtében érzékenyebbé válhatnak a gátizmok, a már erejéből vesztett, kisebb-nagyobb mértékben gyengült záróizom rendszeres gyakorlás hatására visszaerősödhet.

Mindezzel az izomgyengeségből adódó tünetek megelőzhetőek, vagy a fennálló tünetek enyhülhetnek, megszűnhetnek a gyakorlás rendszerességének, a szokások áthangolásának, a kötőszövet minőségének, a tünet súlyosságának függvényében.

 

Mit tapasztalhatsz?
Többek között azt, hogy strapabíróbb, irányíthatóbb záróizmokra teszel szert.

 

A mellékhatások azon kívül, hogy szerveink működése hatványozottan hatékonyabb lesz, s így az apró gyulladások, fertőzések messze elkerülnek, hisz a baktériumok, gombák semmit sem utálnak jobban, mint a kiváló vérkeringést, a friss, tápanyagban dús vért, valamint a hatékonyabb működés következtében érezhetően jobbá válik székletürítésünk, vizeletürítésünk, örömtelibbé szexuális életünk, esetleg megfoganunk, ha már szerettük volna.

***

 

Először is közvetlenül érzékeljük majd, hogy a mozgatott izmok fejlődnek, a szervek helyzete, működése javul, rendeződik, esetleg elkerülünk egy műtétet, vagy ha már túlestünk rajta, könnyebben regenerálódunk.

***

Másodszor: a terület melyet dolgoztatunk, energetikai központ (szexuális energia hatalmas forrás, ezt aktivizáljuk, rendezzük), tapasztalhatjuk, hogy megnövekedett szexuális étvágyunkon kívül általános vitalitásunk is megnő, energikusabbak leszünk, vidámabbak, ennél fogva másokkal türelmesebbek, magunkra figyelésünk hatására másokkal is empatikusabbak.

***

Harmadszor: mivel esetleges tünetünk megszűnik, vagy javul, a sikerélmény és életminőség-javulás szárnyakat adhat új dolgok elkezdéséhez.

***

Életünk gyökeresen megváltozhat, ha aktívak vagyunk, és egy életre szóló programot sajátíthatunk el. Természetesen szokásokat megváltoztatni nehéz, a mindennapok során könnyen vissza-visszaeshetünk, vagy fáradtságtól eldőlve ki szeretnénk hagyni a gyakorlatozást. Mivel a gyakorlatok csak végezve hatnak, olvasva nem, így ekkor számolhatunk azzal, hogy minden visszazökken a régi kerékvágásba. A jó hír az, hogy újra és újra lehet kezdeni és a hatás mielőbb jelentkezik – önismeretünkön múlik, hogyan tudjuk magunkat motiválni, és életritmusunkba beilleszteni a tornát.

 

Kellemes tornázást és átalakulást!

 

Lehetséges, hogy már régóta tervezed intim izmaid mozgatásának mesterszintű elsajátítását.
(Magam is így voltam ezzel, mielőtt belevágtam. Nem mertem elindulni, de aztán egy napon...)

 

Lehet, hogy nem is sejted, hogy ezen kívül mennyi minden vár még rád a tréningen.
(Én sokkolódtam - jó értelemben :-) )

 

Lehet, hogy azt hiszed, itt mindenki kiképződött már, csak Te vagy olyan, aki az alapoktól indul.
(Hát nem, mindenki az elejéről indul :-)  )

 

Mindegy, miért nem jöttél eddig vagy
mióta tervezed,
most arra bátorítanálak:

GYERE! :-)

 

Részletesek, szemléletesek a magyarázatok, lépésről lépésre haladunk.

 

Kis csoportban tanulunk, mindenkire jut figyelem.

 

A helyszín barátságos, nem kell a fél háztartást magaddal cipelni, ha jössz.

 

***

 

Mindegy, mi volt eddig.
Tényleg.
A kérdés csak annyi:

MOSTantól szeretnél-e CSAK MA gyakorolni egy jóérzésűt?

 

Ez nem cél, „csupán” eszköz, de annak igen ütős és élvezetes!

Bejelentkezem

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kinek ajánlott a módszer? Mire jó? Mikor ne végezd?

Kicsit más megközelítésben is sorolok itt :-)

Rövid válasz: Mindenkinek!

Megelőzésként – azaz általában szeretnéd a gátizmaidat fiatalosnak, energikusnak, strapabírónak, rugalmasnak érezni és nem szeretnéd, ha kialakulna: aranyér, alhasi szervi süllyedés (hólyag, húgycső, végbél, méh), vagy izomgyengülésből adódó egyéb tünet (tág hüvely, azaz időnként víz, levegő áramlik bele; végbél záróizma nem zár mindig megfelelően, azaz szél-, székletmegtartással kapcsolatos nehézségek, húgycső gyengülése, azaz időnként akaratlan vizeletvesztés)

***

Ha már gyengült a záróizmod és szeretnéd visszaerősíteni – azaz a fenti tünetek enyhítésére megszünetésére (tünet súlyosságától, végzés gyakoriságától, kötőszövet minőségétől, szokásáthangolás sikerességétől függ az eredmény)

***

Ha fel szeretnéd készíteni izmaidat, lelkedet a szülésre

***

Ha babára vágysz és a szerveid működésének hatékonyabbá tételével szeretnéd elősegíteni a megfoganást

***
Ha változó korba értél, vagy közeledsz hozzá és szeretnéd megelőzni, enyhíteni az ezzel járó tüneteket

***
Ha alhasi műtét előtt állsz, és a későbbi gyors regenerálódás, illetve sikeres műtét elősegítésére elő szeretnéd készíteni a szöveteidet

***
Ha már túl vagy egy alhasi műtéten, vagy szülésen, és szeretnéd a régi (vagy még jobb!) formád visszakapni

***
Ha a menstruációval kapcsolatban vannak problémáid, melyeket szeretnél megoldani

***
Ha gyulladási hajlamod van – gyakori hólyaghurut, felfázás, hüvelygomba, hüvelygyulladás – és szeretnél ezen változtatni

***
Ha gondod van az ellazulással – akár szexuális együttlét, akár orvosi (pl. nőgyógyászati) vizsgálat során

***
Ha szexuális életedet szeretnéd változatosabbá, izgalmasabbá tenni

***

Mikor ne végezd?

A tornára vérzéssel reagáló mióma esetén.

Kismenedencei rosszindulatú daganat esetén – illetve ha a kezelőorvos beleegyezik, akkor lehet végezni a gyakorlatokat.

Ha veszélyeztetett a várandósságod és az orvos nem ajánlja.

Szüléskor kontrakció alatt.

Alhasi műtétet követő hat héten belül.

 

Mi történik a tanfolyamon? Mire számíthatsz?

Arra mindenképpen, hogy sokat fogok beszélni, mert sok-sok hasznos információval és tanulságos történettel ellátva szeretnélek hazaengedni.

Az, hogy ebből mit raktározol el magadban, csak rajtad áll. Ha kérdezni szeretnél, természetesen erre is van lehetőség – a szünetben, egy-egy foglalkozás végén, e-mailben vagy telefonon.

***

Számíthatsz arra is, hogy mindenképpen elsajátítod az otthoni gyakorláshoz szükséges gyakorlatokat – ezt a módszer garantálja – tehát nem kell attól tartanod, hogy esetleg nem tudod majd otthon, miként végezd azokat.

***

Számíthatsz még rá, hogy mindeközben kényelmesen fekszel vagy ülsz egy jógamatracon. Csak akkor kell fizikailag aktivizálódnod, ha épp egy-egy új mozdulatot tanulunk. Nagy valószínűséggel nem fizikailag fogsz elfáradni, bár az sem csoda, ha izomlázad keletkezik.

***

Mielőtt belekezdünk, mindenképp a kezedbe nyomok egy kérdőívet, hogy töltsd ki. Ezt csak én fogom látni – kötelezettséget vállalok rá, hogy harmadik személyhez nem jut el a lapon szereplő információ és vissza is adom a tanfolyam végén. Azért van rá szükség, hogy a Neked szóló , személyre szabott, számodra leghatékonyabb programot kapd végül otthoni gyakorlásra.

Kapsz egy nyilatkozatot is kitöltésre, mely a módszer szerzői jogvédelme miatt szükséges.

***

Ha fáradunk, szünetet tartunk, teázunk, lazítunk.

***

Ami előtted áll, címszavakban: lehetőség az önvizsgálatra, lehetőség mindennapi szokásaid, viselkedésmoduljaid, gondolatköreid, megoldásmódjaid áttekintésére, felülvizsgálatára, átértékelésére, áthangolására (nem együtt elemezve, hanem magadban nézegetve, míg a sok-sok történetet hallgatod, ami segít ebben).

***

Lehet, hogy sikerül esetleges régi berögződéseket, görcsöket feloldanod.

***

Mindenképpen nagyobb testi önismeretre teszel szert.

***

Elsajátítod az otthon végzendő gyakorlatsort és egyéb hasznos kiegészítő gyakorlatot – ahogy már említettem, tanítási módszertan segítségével ezt nem is tudod elkerülni.

***

A hangnem közvetlen, pontról pontra haladunk.

***

Ha a hétköznap délutáni tanfolyamot választod, akkor négy alkalom (4x3 óra) alatt, ha a délelőttit, három alkalom (3x4 óra), ha hétvégén jössz, két alkalom (2x6 óra) alatt sajátíthatod el a gyakorlatokat és viheted magaddal a sok-sok hasznos információt.

***

Mi történik konkrétan? A tréner sokat sokat beszél, mutogat, Te ’csak’ figyelsz – rá és közben magadra. A lelkedre, a testedre, pörgeted a saját kis mozidat odabent, míg hallgatod a történeteket, melyek másokkal estek meg, de lehet találsz bennük olyan mozzanatot, ami esetleg ismerős.

***

Ábrák és magyarázatok segítségével világossá válik előtted a kép izmokról, szervekről, melyek az alhas, medence tájékán találhatók. Mivel tudni fogod, hogyan működik a tested, esetleg ezek után magad is hatékonyabban felfigyelhetsz esetleges működészavarokra, idejében orvosolhatod a bajt – ha szükséges, természetesen szakember segítségével.

***

A megelőzés jelentőségét, melynek a gyakorlatok rendszeres végzése, illetve a mindennapi szokásokra való odafigyelés rendkívül hatékony eszköze, nem győzöm hangsúlyozni.

 

 

Mit hozz magaddal?

Kényelmes váltóruhát – a nadrágnál fontos, hogy ne szorítsa a pocakodat, illetve a gáti területet. Emiatt nylon harisnya nem a legjobb megoldás.
Mivel sokat ülünk egy helyben, esetleg praktikus egy hosszú ujjú felsőrész is, de ha mégis fáznál, puha takarót tudok adni. Polifoam-ra sincs szükség, szivacsokat, párnákat itt találsz.


Papucsok, tea, igény esetén kávé is készíthető a helyszínen.
Hűtő és mikro van, étel beszerzéséről a közelben tudsz gondoskodni.

Két mosdó helyiség van, igény szerint használható, nem csak a szünetekben.

Ha esetleg épp betétet, tampont viselsz, ez egyáltalán nem fog akadályozni a tanulásban.

Jegyzetelésre nem lesz szükség.

 

Mit viszel haza?

Minden alkalommal sok-sok új gondolatot, szempontot, motivációt, rövid emlékeztetőt az elhangzottakról, az aktuálisan megtanult mozdulatok alapján összeállított házi feladat-sort.

Amit a tanfolyam végén kapsz még:
- egy otthoni gyakorlást segítő hanganyagot mp3 formátumban - letöltés módjáról részletesen beszélek majd (a kriston.eu oldalról lesz letölthető, ha véleményezted a tanfolyamot, melyen részt vettél)
- egy egyéni, a számodra leghatékonyabb gyakorlatokat tartalmazó gyakorlatsort, valamint egy kiegészítő, ún. "turbósító" gyakorlatokat tartalmazó oldalt
- egyéb hasznos információforrást és tájékoztatást továbblépési lehetőségekről.

Néhány szó az úton maradásról

figure


Ha megtanultad az otthon végezhető sorozatodat, valójában nincs másra szükséged, mint hogy nap mint nap elvégezd azt.

De.

Van, hogy "csak ma" nincs kedved.

Van, hogy persze fontos lenne, hisz ezért is tanultad meg, de még fontosabb, hogy... (egyéni felsorolás következhet). Majd holnap elkezdem.

Na ez veszélyes. És nem is olyan hatékony a holnap elvégzett gyakorlás, mint a mai.

S emiatt nem rossz, ha már előzetesen is gondolkodsz kicsit rajta, hová fogod illeszteni a napodban, hetedben a napi gyakorlást.
Elő a naptárral, ne csak a tanfolyamod időpontját jegyezd bele, hanem a gyakorlós randikat magaddal, különben pont magadra nem lesz időd. Még valami. Ha a randit beírtad, javaslom tiszteletben tartani a magaddal való találkozást :-) Persze fontos a rugalmasság, de sokat segít, ha komolyan veszed ezeket a találkozókat is.

-----------------------------------------------------------------------

A gyakorlás mértéke Rajtad múlik majd, lehetsz stréber és lehetsz minimalista. Állapot- és igényfüggő. Szabadon használod majd a tanultakat. Hisz egyik nap sem olyan mint a másik.

Készítek majd Neked egyénre szabott sorozatot, mely tudásom szerint a leghatékonyabb fejlődést teszi lehetővé Számodra.

Teszek javaslatot gyakorlás intenzitásra, de ha már elégedetté válsz a torna s szokásáthangolások kapcsán elért eredménnyel, újrahangolhatod a mennyiséget.

------------------------------------------------------------------------------

Ezért írtam már a legelején is, hogy a rászokási periódusban mekkora segítség lehet a csoporterő.

A változáshoz nem elég, hogy megtanulod a gyakorlatokat. Rendszeres, szorgos, kitartó, örömteli gyakorlás vezet változáshoz.
Sikerélmény már a tanfolyam során érni fog, s az első hetekben is rengeteg minden változhat. Ez jó muníció lesz a későbbiekhez, saját élménybefőtted keletkezik, amiből erőt meríthetsz a "nem akaródzik" napokon, vagy a naaagy újrakezdések előtt.

Rengeteget számít a hanganyag is, melyet a módszer kidolgozója, Kriston Andrea készített el az otthoni gyakorlás támogatásra. Segítség az erőgyakorlatok intenzitását érzékelni és segítség a lazítás mélyítésében. Csak követed a hangját.

--------------------------------------------------------------------------

A Kriston Gyakorló órákon szintén nagy támasz, hogy intenzív a vezénylés, hogy változatos az óra, hogy ha bizonytalanságod maradt volna bármiben, azt helyre tegyük. És persze konzultálhatunk, a többiekkel pedig mehet a tapasztalatcsere. Vidám közösség gyűlt már össze a Női játszótéren :-) Tér a kreativitásnak.


Aktuális órák (jelenleg csak online formában) erre a linkre kattintva elérhetők: Órarend
Bejelentkezni ezen a felületen tudsz: Bejelentkezés
Az első alkalom kipróbálása díjmentes.


Órajegyek és bérletek áráról ide kattintva olvashatsz:
Női játszótér - rendszeres órák

(Leggyorsabban a "Na jó, jövök :-)" menüpontra kattintva jutsz az oldal árakat tartalmazó részéhez.
Órarend és Bejelentkezés az oldalon belül is megtalálható.)

-------------------------------------------------------------------------

Magam azt tapasztaltam, hogy az elköteleződés is nagy erő tud lenni. Időről időre mini kihívásokat teszek, s van, hogy amiatt sikerül egy fáradt napon elvégezni mégis a gyakorlatsort, mert megígértem valaki másnak - amúgy esetleg elmaradna. Tanulságos.

A gyakorlás öröm s nem büntetés, valaki úgy fogalmazta: "megtiszteli magát a gyakorlással". Szeretem ezt a mondatot.

----------------------------

Abban szeretnélek megerősíteni az alaptanfolyamon s a gyakorló órákon is,
hogy tudod, mit tegyél otthon a fejlődésért.

A jó minőségű, motivált, örömteli gyakorlás a cél, nem kevesebb.

Hogy hatékony legyen az erőgyakorlatod és a lazításod is mélyüljön.

Oda tesszük a hangsúlyt az órán, ahová szükséges.

 

Jövök :-)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

figure

Felszabadult? Magabiztos? Játékos? Energiával van tele? EGÉSZséges? Saját természetét éli, saját ritmusát? Könnyed és örömteli? Kiteljesedő?

Igen, igen, jó helyen keresel - ilyen márpedig VAN :-) 

Itt van és épp olvas.

Valami olyasmiről, hogy más Csuda Nőkkel is lehet együtt gyakorolni, lenni, kacagni, netán már-már röhögni szinte megállíthatatlanul. Ha úgy esik, hogy kedve van. Mert egyedül meg nincs kedve, avagy nehezen kezdi neki, avagy nem kezdi neki, pedig tudja..

Lehet persze külön is, de ha mégis uncsi lenne otthon, van hol az Együttre. Sokféle módon.

És ha pillanatnyilag meg nem hiszi el, hogy ilyen VAN, akkor épp jó helyen VAN - hát nem is tud rossz helyen lenni. No lépjünk akkor tovább :-)

 

figure

Úton kívül és/vagy belül - akár majmosan

A Kriston Intim Torna módszerrel több mint 10 éve táncolok. Mindig van új felfedeznivaló benne - magamban.
2009 óta tanítom is. Azóta sok saját sikerélmény s tanítványi öröm ért.

Emellett igen sokminden érdekel. Tanultam például jógaoktatónak, voltam masszőr s lehet, hogy még leszek is. Most épp tudásmélyítőben vagyok ezeken a területeken s az ayurvédát is elkezdtem tanulmányozni. Kapcsolódó nyelvek szintén "frissítés alatt".

 

Néhány éve leginkább az foglalkoztat, hogy hogyan maradjunk úton. Hogyan lehet beilleszteni a rendszeres gyakorlást. Ez nem feltétlenül csak az intim tornás megmozdulásra vonatkozik. Amúgy a jó dolgok megélésére. Időnként úgy tűnik kipörgünk az időből, s épp magunkra nem futja. Furcsa. Mi hát a Lényeg?

 

A "majmosan"-t a kép miatt írtam, valójában csak mert pont a vidámságra asszociáltam virág-család-majom mellett álltomat látva. Többször jól mint nem jól - örömközpont - immunerősítés és endorfin. Önfeledten, játékosan.

Alapelem a játékosság - nem tudom, lehet-e ezt túltolni Béláim - a mértékletesség szintén fontos.

 

Van persze, hogy semmi más nem szükséges, csak némi csend, nyugalom, pihenés.

 

Ha az ember lánya fáradt, hajlamos azt képzelni, hogy csak ő ilyen lúzer, a többiek mind lelkesen művelik az Élet nevű játékot. Ő meg valamiért kimaradt egy körből.

Micsoda illúzió :-)

....................................................................................................................................................................................................

KITanulnád és örömödre használnád a Módszert?

Már tanultad, de újratöltenéd a motivációt, frissítenéd a tudást?

Közösség, öröm - együtt sokszor könnyebb.

....................................................................................................................................................................................................

Újrakezdésben nagy gyakorlatom van, sokszor hagytam abba a tornát s indítottam újra és újra és újra..

És újra, ja aztán megint :-)

Nagyon különböző érzületekkel, motivációval.

Elég erős inspiráció például, ha valami elég(edetlenségi) pont vagy ijedelem keletkezik, ami azonnali változásra hív.

Jó tudni, ha elkezdem, lesz eredmény.

Aztán maga a torna adta jó érzés is lehet csábító. Ha ez a nyugalom pontja a napban. Amikor másra nem kell figyelni. Fókusz. És teljesen jogosan.

Megint más jó, amikor valakivel megosztható vagy a torna maga is, vagy az eredmény, a feltöltöttség, az öröm.

....................................................................................................................................................................................................

Trénerként már más a hozzáállásom, de azért vannak nehezebben tornára fogható időszakok.

S úgy vélem, hogy nem is kell kényszeresen gyakorolni. Néha egy kis szünet beiktatása kimondottan jótékony.

Csak nehogy az állandó tornaszünet állapota legyen az új szokás :-)

Ha tendenciában rendszeres a gyakorlásod, az elért eredmények miatt vélhetően nem is szeretnéd kihagyni aznapit.

S ha szokás, akkor már nem is kérdéses, vagy nem gondolkodsz rajta.

Tehát rendszeres gyakorlásra, akár újrakezdésre fel!

Szeretem, ha játékos, ha örömteli, ha nem uncsi a dolog – ezért imádom amúgy az intim fitnesz órákat is.

De jó, ha más-más a helyszín néha, vagy a fókusz(pókusz), vagy a póz, vagy néhány gyakorlat kicsit nehezítve van.

Vagy igazán belemerülős.

Van, hogy az elköteleződés mások felé, van, hogy a csapat ereje segített. Ez főleg a tavalyi s idei év nagy tapasztalata.
Más ízű a gyakorlás, ha tudom, hogy sok másik oldalon sok más Nagyszerű Nő szintén tornázik, fejlődik, megél, örömöt ad.

Aztán van, hogy jobb nem rögtön „kikotyogni” a tapasztalást, eredményt. Őrizni az erejét.

Mi mindenben segítheted magad a módszerrel?
Egy felsorolás ismét, a teljesség igénye nélkül

 1. Záróizmok ereje megnő
 2. Lazítás képessége fokozódik​
 3. Jól táplált, jól regenerálódó kötőszövet
 4. Több energia
 5. Jól tartott szervek, magabiztos megtartás
 6. Növekvő önismeret, önbizalom
 1. Profi "betegséggyártó forgatókönyv" fejtés
 2. Pozitív hatás a libidóra, szexualitásra
 3. Hormonegyensúly - a jelen csillogó állapota
 4. Termékenységet, női működést támogat
 5. Lehetőség az örömteli menstruációra
 6. Szülésre felkészülés testileg, lelkileg

Ha rendszeresen gyakorolsz, nem tudod elkerülni a változást

Van, hogy műtétet kerülsz el. Van, hogy tünetet tüntetsz. Van, hogy gyorsan rendbe jössz. Van, hogy ami sokáig visszatérő gyulladás, fájdalom volt, többé már nem tér vissza. Szerveid magas hatásfokon működnek. Stresszkezelés, stressztűrő képesség fejlődik. Több JELENlét. Megismered s meg is tudod védeni a határaidat. Finomérzékelés magad felé, környezeted felé. Nemet mondás képessége. Van, hogy már nem rejtegeted a tested. Bízol a működésében. Van, hogy örömmel menstruálsz. Van, hogy szerettél volna s most megfogansz. A várandósságod jó kísérője - szülés előtt, szülésnél, utána is megbízható eszközöd. Szexualitásod fejlődik, felszabadultságod fokozódik, magabiztosságod nő. TE NŐ. Nem sorolom tovább. Tudod Te is.

Jönnék. Mit tegyek?

Javaslom, hogy válassz időpontot s biztosítsd a helyed a lenti űrlap elküldésével.

--------------------------------------------------

A jelenlegi speciális helyzet miatt tanfolyamok indítása sajnos nem lehetséges.
--------------------------------------------------

Kriston Intim Torna alaptanfolyamok

 

NOVEMBER hétvégi

2020.  november 21-22. szombaton és vasárnap
mindkét napon 8.30 - kb. 16.30
(megtelt - más időpontban kerül majd megrendezésre
)

----------------------------------------------------------

DECEMBER hétközi

2020. december 2-10. szerda-csütörtök-szerda-csütörtök
17.30 - kb. 21.00 (megtelt - más időpontban kerül majd megrendezésre)
(2020. december 2. sze, 3. cs, 9. sze, 10. cs)


----------------------------------------------------------

A 12 órás alaptanfolyam díja januártól: 35 000 Ft
 

- igénybe vehető 2 000 Ft/fő csoportos kedvezmény, ha valakivel együtt jelentkezel

- igénybe vehető 2 000 Ft előrefizetőknek járó kedvezmény, ha legkésőbb a tanfolyam indulása előtti héten rendezed a befizetést bankkártyával, utalással vagy SZÉP kártyával (szabadidő zseb - OTP, MKB, K&H) (készpénzes fizetés is lehetséges időpont-egyeztetéssel)

- a kedvezmények összevonhatók

 

A fenti árban az otthoni gyakorlást segítő hanganyag (mp3 formátum) is benne foglaltatik - letöltése a tanfolyam elvégzését követően a kriston.eu oldalról lehetséges, miután véleményezted a tanfolyamot, melyen részt vettél.

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bejelentkezem

Mi történik, ha úgy döntök, benevezek?

 • Ezt én onnan fogom észlelni, hogy kitöltöd a Bejelentkező űrlapot (ld. lent) s regisztrációd megérkezik hozzám.
 • E-mail fordultával küldök egy visszaigazolást a technikai tudnivalókkal s ezzel párhuzamosan rögzítem neved s e-mail címed a kriston.eu felületen a tanfolyami időpontodnál, amiről a rendszerből automatikus értesítést kapsz (A későbbi hanganyag-letöltéshez lesz ez szükséges, hogy a tanfolyam után státuszodat "részt vett"-re állíthassam s elérhetővé tehessem ezzel Számodra a linket a hozzáféréshez - egyéb adatodat ott nem tüntetem fel.) (Bejelentkezésed a tanfolyami időpontjaimra a kriston.eu felületen regisztrálva is megteheted.)
 • Ha jelezted, hogy igénybe vennéd az előrefizetőknek járó kedvezményt, díjbekérőt is küldök.
  Amikor majd a befizetést rendezed, küldöm számládat is.

   
 • Ha közeleg a Kriston Intim Torna alaptanfolyamod időpontja, küldök róla emlékeztetőt.
   
 • Te eljössz. Dolgozunk, tanulunk. Motiváltan hazalépdelsz a frissen rádhangolt gyakorlatsoroddal.
   
 • Ezt követően küldök Neked egy tanfolyamzáró levelet s a legfrissebb hanganyag letöltéséhez szükséges információkat, linket, egyéb hasznos anyagokat, továbblépési lehetőségeket.

 • Felveszlek a nálam tanultakból álló facebook csoportba, ha igényled (nem kötelező).
   

------------------------------------------------------------------

Ha bármi közbejön, s nem tudsz eljönni, átütemezhetjük az időpontodat vagy átruházhatod valakire.
Ha a tanfolyam nem indulhat, áttervezzük későbbre vagy egyeztetünk egyéni tanulásról (ha az már lehetséges).
Ha teljességgel meghiúsulna a részvételed, a díjat visszautalom.

------------------------------------------------------------------

Előfordulhat, hogy bizonyos tanfolyami alkalmakon nem tudsz jelen lenni.
A pótlásra lehetőséget biztosítok vagy egy másik csoport hasonló alkalmán vagy akár egyéniben, egyeztetés alapján.

------------------------------------------------------------------

Bármilyen kérdésed felmerül a részvétellel, tanfolyammal, gyakorlással kapcsolatban, nyugodtan írj, hívj.
Elérhetőségeimet megtalálod az oldal láblécében.

 

Remélem hamarosan találkozunk :-)

Szép napot!

Kata


Miért is váratnád magad tovább?
 

Adataidat az Adatvédelmi szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelem.
--------------------------------------------------

Tájékoztatásul írom, hogy a ww.mikekata.hu, www.intimtorna-trening.hu, www.noijatszoter.hu oldalak jelenleg átalakítás alatt állnak. Addig is, míg teljes információtartalommal elérhetők lesznek ismét, a fentiek szerint tudsz bejelentkezni a KIT alaptanfolyamaimra.
Türelmed köszönöm!